Verken de voordelen van geavanceerde co-sourcing+

Verzeker de ononderbroken werking van je IT-beheer of servicedesk met volledige co-sourcing en outsourcing van ICT-diensten door Alpha-Ict . Onze goed opgeleide IT-professionals en gevestigd platform staan garant voor de hoogste kwaliteit in beschikbaarheid en gebruikersondersteuning, altijd en overal.

Verken de voordelen van geavanceerde co-sourcing+

Verzeker de ononderbroken werking van je IT-beheer of servicedesk met volledige co-sourcing en outsourcing van ICT-diensten door Alpha-Ict . Onze goed opgeleide IT-professionals en gevestigd platform staan garant voor de hoogste kwaliteit in beschikbaarheid en gebruikersondersteuning, altijd en overal.

Samenwerkende expertise voor grensverleggende bedrijfsstrategieën

Combineer onze expertise met die van jou via co-sourcing. Samen vormen we een krachtig team dat de IT-uitdagingen van jouw projecten aangaat. Door deze collaboratieve aanpak bereik je nieuwe niveaus van innovatie en efficiëntie, wat resulteert in uitzonderlijke technische oplossingen.

Wat is Co-sourcing?

Co-sourcing is een zakelijke praktijk waarbij een bedrijf besluit bepaalde interne bedrijfsfuncties te behouden, maar tegelijkertijd samenwerkt met een externe dienstverlener om bepaalde taken of functies uit te voeren. Hierbij behoudt het bedrijf een deel van de controle en verantwoordelijkheid over de processen, terwijl het profiteert van de expertise en capaciteiten van de externe dienstverlener.

Bijvoorbeeld, een bedrijf kan ervoor kiezen om zijn eigen IT-afdeling te behouden, maar samen te werken met een externe IT-dienstverlener voor specifieke taken zoals cyberbeveiliging of cloudbeheer.

Wat is Outsourcing?

Outsourcing daarentegen is het proces waarbij een bedrijf bepaalde bedrijfsfuncties of -processen volledig uitbesteedt aan een externe dienstverlener. Dit kan zijn omdat het bedrijf zelf niet over de nodige expertise beschikt, of omdat het kosteneffectiever is om die functies uit te besteden dan om ze intern uit te voeren.

Een klassiek voorbeeld hiervan is klantenservice. Veel bedrijven kiezen ervoor om hun klantenservice volledig uit te besteden aan callcenters in andere landen om kosten te besparen.

Co-sourcing vs. Outsourcing: De belangrijkste verschillen

  1. Controle en betrokkenheid: Bij co-sourcing behoudt het bedrijf een zekere mate van controle en betrokkenheid bij het proces, terwijl bij outsourcing de volledige verantwoordelijkheid vaak wordt overgedragen aan de externe dienstverlener.

  2. Expertise en samenwerking: Co-sourcing is vaak collaboratiever van aard. Het bedrijf en de dienstverlener werken nauw samen, combineren hun expertise en delen best practices. Bij outsourcing wordt de expertise voornamelijk geleverd door de externe dienstverlener.

  3. Kostenstructuur: Hoewel beide modellen kunnen leiden tot kostenbesparingen, zijn de structuren anders. Bij outsourcing worden kosten vaak gereduceerd door arbeid, productie of diensten te verplaatsen naar locaties met lagere kosten. Bij co-sourcing kunnen besparingen worden gerealiseerd door het combineren van interne en externe middelen om efficiëntie te maximaliseren.

Waarom Alpha-Ict?

voordel 1

Expertise: Alpha-ICT beschikt over een team van hoogopgeleide en ervaren IT-professionals met diepgaande kennis van diverse IT-gebieden. Ze kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw organisatie.

voordel 2

Toegewijde ondersteuning: Alpha-ICT is erop gericht om continuïteit en kwaliteit in IT-ondersteuning te garanderen. Ze bieden 24/7 ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw systemen altijd optimaal functioneren en gebruikers de beste service krijgen

voordel 3

Innovatie: Alpha-ICT blijft op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en kan innovatieve oplossingen bieden om jouw organisatie voorop te laten lopen in de wereld van IT. Ze kunnen je helpen bij het implementeren van cutting-edge technologieën om je bedrijfsdoelen te bereiken

Onze diensten & expertises

IT-detachering

IT-detachering: gespecialiseerde professionals, expertise, flexibiliteit, cruciaal voor bedrijfssucces en technologie. Ideaal voor unieke projecten.

IT-diensten

IT-diensten: essentieel voor innovatie, bedrijfsgroei, technische ondersteuning en moderne zakelijke uitdagingen

Vast Werving

Vaste werving: duurzame aanwerving, gericht zoeken, langdurige samenwerking, en bedrijfsgroei verzekerd