Maak de toekomst van IT mogelijk met Experis

Blijf aan de leiding in de razendsnelle evolutie van technologie. Dankzij de IT-experts van Alpha-Ict beschik je over decennia aan expertise en hedendaagse IT-kennis. We gaan altijd net een stapje verder om extra waarde te bieden aan onze klanten. Ga ook voor de vooraanstaande partner in werving en IT-detachering. Bovendien bieden we flexibele en continue IT-support met onze co-sourcing+ en outsourcing diensten.

Blijf niet achter, omarm IT

Los je IT-uitdagingen op met de hoogopgeleide en deskundige IT-professionals van Alpha-Ict. Met zeven onderscheidingen als beste ICT-detacheerder en een kwart eeuw ervaring, verzekeren we een naadloze koppeling tussen jouw organisatie en de benodigde IT-vaardigheden.

Onze diensten & expertises

IT-detachering

IT-detachering: gespecialiseerde professionals, expertise, flexibiliteit, cruciaal voor bedrijfssucces en technologie. Ideaal voor unieke projecten.

IT-diensten

IT-diensten: essentieel voor innovatie, bedrijfsgroei, technische ondersteuning en moderne zakelijke uitdagingen

Vast Werving

Vaste werving: duurzame aanwerving, gericht zoeken, langdurige samenwerking, en bedrijfsgroei verzekerd

Onze werkwijze

Persoonlijke Kennismaking

Voordat we aan de zoektocht beginnen, nodigen we onze klanten uit voor een diepgaand gesprek. We willen de cultuur, waarden en specifieke behoeften van het bedrijf begrijpen, evenals de persoonlijke voorkeuren van de besluitvormers
Step 01

Op Maat Gemaakte Selectie

In plaats van een one-size-fits-all aanpak, maken we een op maat gemaakte shortlist van kandidaten. Elk individu wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van zowel professionele vaardigheden als persoonlijke eigenschappen die aansluiten bij de unieke cultuur van het bedrijf
Step 02

Voortdurende Begeleiding

Zelfs na de plaatsing blijven we betrokken. We bieden zowel de klant als de kandidaat ondersteuning tijdens de inwerkperiode, en zorgen ervoor dat de overgang soepel verloopt. We geloven in het bouwen van langdurige relaties, niet alleen in het vullen van vacatures.
Step 03