Wie zijn wij?

Alpha-Ict is niet zomaar een werving-en-selectiebureau. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en diepe betrokkenheid bij zowel de kandidaten als de werkgevers. Voor ons is het meer dan alleen het matchen van een cv met een vacature. We nemen de tijd om onze professionals echt te leren kennen, om zo te begrijpen wat hen drijft en wat ze zoeken in hun carrière. Vervolgens begeleiden we hen intensief in hun zoektocht naar een functie die niet alleen aansluit bij hun vaardigheden, maar ook bij hun passies en ambities. Aan de andere kant ondersteunen we werkgevers in hun streven naar het vinden van niet alleen gekwalificeerde kandidaten, maar ook individuen die naadloos passen binnen de cultuur en visie van hun organisatie. Bij Alpha-Ict geloven we dat de juiste match leidt tot langdurige en vruchtbare samenwerkingen.

Ons team

Bij Alpha-Ict werkt een gepassioneerd team van professionals met een persoonlijke touch. Wij zijn er om jou te helpen jouw ideale baan te vinden die echt bij je past, en werkgevers te verbinden met collega’s die perfect bij hun organisatie en werk passen. Met een diepgaand begrip van jouw behoeften en ambities, streven we naar duurzame en bevredigende matches. Onze empathische aanpak en scherp oog voor talent zorgen ervoor dat we de juiste mensen bij elkaar brengen, één baan en één collega tegelijk. Ontdek hoe ons team jou kan begeleiden op jouw pad naar professioneel succes en voldoening. Welkom bij Red Venture!

Wat maakt Alpha-Ict anders dan de rest?

voordel 1

Expertise: Alpha-ICT beschikt over een team van hoogopgeleide en ervaren IT-professionals met diepgaande kennis van diverse IT-gebieden. Ze kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw organisatie.

voordel 2

Toegewijde ondersteuning: Alpha-ICT is erop gericht om continuïteit en kwaliteit in IT-ondersteuning te garanderen. Ze bieden 24/7 ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw systemen altijd optimaal functioneren en gebruikers de beste service krijgen

voordel 3

Innovatie: Alpha-ICT blijft op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en kan innovatieve oplossingen bieden om jouw organisatie voorop te laten lopen in de wereld van IT. Ze kunnen je helpen bij het implementeren van cutting-edge technologieën om je bedrijfsdoelen te bereiken

Onze diensten & expertises

IT-detachering

IT-detachering: gespecialiseerde professionals, expertise, flexibiliteit, cruciaal voor bedrijfssucces en technologie. Ideaal voor unieke projecten.

IT-diensten

IT-diensten: essentieel voor innovatie, bedrijfsgroei, technische ondersteuning en moderne zakelijke uitdagingen

Vast Werving

Vaste werving: duurzame aanwerving, gericht zoeken, langdurige samenwerking, en bedrijfsgroei verzekerd