Veelgestelde vragen

Wil je meer inzicht krijgen in Alpha-ICT en hoe wij te werk gaan? Neem dan een kijkje op onze FAQ-sectie voor veelgestelde vragen. Kun je niet vinden wat je zoekt? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij staan klaar om al jouw vragen persoonlijk te beantwoorden.

Veelgestelde vragen

Wil je meer inzicht krijgen in Alpha-ICT en hoe wij te werk gaan? Neem dan een kijkje op onze FAQ-sectie voor veelgestelde vragen. Kun je niet vinden wat je zoekt? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij staan klaar om al jouw vragen persoonlijk te beantwoorden.

Veelgestelde vragen

Vragen voor Opdrachtgevers

Wat doet Alpha-Ict precies?

In de hedendaagse bedrijfswereld is IT de kloppende hartslag die alles draaiende houdt, met ontwikkelingen die elkaar in een verbluffend tempo opvolgen. Voor elke organisatie die competitief wil blijven en wil voldoen aan de verwachtingen van klanten, is het essentieel om over het juiste IT-talent te beschikken. Alpha-ICT is de schakel die zorgt dat dit talent zijn plek vindt. Meer dan een match op papier, zoeken we naar een persoonlijke fit: een ICT-professional die naadloos integreert met de cultuur en behoeften van de organisatie en het team. Voor zowel permanente functies als tijdelijke projecten, Alpha-ICT realiseert de ideale koppeling tussen ICT-specialisten en bedrijven. We verdiepen ons grondig in wat een organisatie en haar afdelingen nodig hebben en verbinden dit met de ambities en dromen van de ICT-professional, om zo herhaaldelijk de perfecte match te garanderen. Met onze kennisbijeenkomsten, de Alpha-ICT Academy, veldcoaching en proactieve ondersteuning, bevorderen we de groei van zowel individuen als organisaties.

Richt Alpha-ICT zich alleen op ICT'ers?

Absoluut! Onze passie voor de ICT-wereld is net zo groot als die van jou, en daarom concentreren wij ons volledig op vakmensen in de ICT-branche. Je hoeft ons niet te vertellen over het onderscheid tussen Java en Javascript of dat .NET een framework is, geen programmeertaal. Bij Alpha-ICT investeren we in voortdurende trainingen om onze kennis scherp te houden. Zo garanderen we dat je altijd iemand treft die jouw vakjargon begrijpt. We weten wat je doet en dat maakt het verschil!

Hoeveel vacatures hebben jullie ongeveer?

We bieden een selectief maar kwalitatief aanbod van IT-opdrachten en vacatures voor diverse contractvormen, van vast tot tijdelijk werk. Op dit moment hebben we tussen de 15 en 20 IT-posities beschikbaar voor rollen zoals Developers, Systeembeheerders, Security Specialisten en Data Analisten. Neem een kijkje bij onze huidige jobs en ontdek de uitdaging die jou laat groeien!

Wat kan een recruiter voor mij betekenen?

Je kunt bij ons rekenen op intensieve persoonlijke begeleiding tijdens je zoektocht naar een nieuwe uitdaging, evenals de steun van een field coach. Bij Alpha-ICT zijn we ervan overtuigd dat zowel mensen als organisaties voortdurend moeten groeien om de snelle ontwikkelingen bij te houden, en dat kan het beste in een omgeving waar succes en welzijn vooropstaan. Onze recruiters leggen de focus op jouw persoonlijk succes en welzijn en bespreken graag wat jij belangrijk vindt in je carrière. Benieuwd naar alle voordelen die we bieden? Neem contact op met een van onze recruiters en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Ik heb een vraag over een specifieke vacature, waar kan ik die stellen?

Voor elke functie die we aanbieden, kun je de details van de verantwoordelijke recruiter terugvinden bij de vacaturebeschrijving. Deze recruiter is volledig ingewijd in de bijzonderheden van de betreffende vacature en staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact op te nemen!

Kan ik een open sollicitatie sturen?

Zeker! Je kunt hier je cv insturen, wij nemen dan contact met je op zodra er een passende functie beschikbaar komt.

Vragen voor Professionals

Wat doet Alpha-Ict precies?

Alpha-ICT is gespecialiseerd in het plaatsen van het juiste IT-talent op de juiste positie. Wij zoeken naar meer dan een match op papier; wij streven naar een persoonlijke klik. Het gaat om jou, de IT-professional, die naadloos aansluit bij zowel de organisatie als het team. Ongeacht of het gaat om een vaste positie of een tijdelijk project, Alpha-ICT streeft naar een optimale verbinding tussen IT-specialisten en werkgevers. We nemen de tijd om de ware behoeften van een bedrijf of afdeling te doorgronden en combineren deze met jouw professionele dromen en aspiraties. Zo zorgen we keer op keer voor de perfecte match. Bij Alpha-ICT focussen we ons niet alleen op de vaardigheden die je al bezit, maar ook op het potentieel dat je hebt om te groeien. Want waarom zou je genoegen nemen met een baan die je op termijn niet meer past? Wij geloven dat er altijd ruimte is voor groei in je carrière, of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden of het vinden van een betere balans tussen werk en privé.

Wat kan Alpha-ICT voor mij betekenen?

Alpha-ICT heeft een uitgebreid netwerk van ICT Professionals opgebouwd en zet zich dagelijks in om dit netwerk te vergroten. Hierdoor kunnen we steeds aan de vraag naar IT-talent voldoen en dragen we bij aan de groei van jouw organisatie. Nieuwsgierig naar wat we voor je kunnen betekenen?Neem hier contact met ons op om te kijken wat Alpha-ICT voor jou kan betekenen.

Waarom zou ik ervoor kiezen om met Alpha-ICT samen te werken?

Als je overweegt om met Alpha-ICT samen te werken, zijn hier een aantal redenen die je kunt overwegen:

  1. Expertise in IT: Alpha-ICT specialiseert zich in de IT-sector en heeft daardoor diepgaande kennis van wat bedrijven en IT-professionals nodig hebben.

  2. Kwalitatief Netwerk: Ze beschikken over een breed netwerk van gekwalificeerde IT-specialisten die klaarstaan om jouw team te versterken.

  3. Persoonlijke Benadering: Alpha-ICT benadert elke samenwerking persoonlijk, ze nemen de tijd om jouw unieke behoeften te begrijpen en te voldoen.

  4. Flexibele Oplossingen: Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning of een vaste nieuwe collega, Alpha-ICT biedt flexibele oplossingen die passen bij jouw organisatie.

  5. Ontwikkeling en Groei: Ze ondersteunen de voortdurende ontwikkeling van IT-professionals met trainingen en opleidingen, waardoor je altijd toegang hebt tot up-to-date expertise.

  6. Efficiëntie: Met hun hulp kun je het wervingsproces versnellen, waardoor je snel toegang hebt tot het benodigde talent.

  7. Toegewijde Ondersteuning: Alpha-ICT biedt ondersteuning gedurende het hele proces, van het definiëren van de functie-eisen tot het integreren van de nieuwe medewerker in jouw bedrijf.

  8. Langdurige Partnerschappen: Ze streven naar het opbouwen van langdurige relaties met hun klanten, wat resulteert in beter begrip en betere service over tijd.

  9. Resultaatgericht: Alpha-ICT is gericht op resultaten; ze werken hard om ervoor te zorgen dat elke plaatsing succesvol is voor zowel de opdrachtgever als de professional.

Overweeg deze punten wanneer je beslist of een samenwerking met Alpha-ICT de juiste stap is voor jou en je organisatie

Wat is het verschil tussen Co sourcing en outsourcing?

Co-sourcing is een samenwerkingsmodel waarbij een bedrijf bepaalde taken of projecten intern behoudt maar samenwerkt met externe partners om de capaciteit of expertise te versterken, terwijl outsourcing inhoudt dat een bedrijf bepaalde taken of diensten volledig overdraagt aan een externe partij.

Wilt u meer informatie? U kunt hier meer lezen.”

Hoe vinden jullie de juiste kandidaat?

Elke plaatsing is een uniek proces. Dit betekent dat je niet overspoeld wordt met stapels CV’s en dat de IT-professional niet bedolven raakt onder een lawine van vacatures. Wanneer je een vacature plaatst bij Alpha-ICT, starten we met een grondig gesprek om de specifieke behoeften helder te krijgen. Deze aanpak werpt zijn vruchten af: gemiddeld gaat één op de drie door ons voorgedragen IT-specialisten daadwerkelijk aan de slag.

Onze diensten & expertises

IT-detachering

IT-detachering: gespecialiseerde professionals, expertise, flexibiliteit, cruciaal voor bedrijfssucces en technologie. Ideaal voor unieke projecten.

IT-diensten

IT-diensten: essentieel voor innovatie, bedrijfsgroei, technische ondersteuning en moderne zakelijke uitdagingen

Vast Werving

Vaste werving: duurzame aanwerving, gericht zoeken, langdurige samenwerking, en bedrijfsgroei verzekerd